Google+ Followers

Sunday, February 08, 2015

Geelong Writers eNews

Geelong Writers First Event for 2015
 
Polygots 2015
 

Venue: Geelong West Library, 153A Pakington Street

Date: Wednesday 25th February 2015
Time: 6 for 6:30 pm to 8:00 Sharp


Programme outline:

6:00         Doors open / Book sales set up / collect gold coin donations
6:30 - 6:35  Welcome: Sophia Shen, PresidentGW [5 mins.]
6:35 - 6:50  Earl Livings [1st reading 15 mins.]
6:50 - 7:05  Marie Goldsworthy [1st bracket 15mins.]
7:00 - 7:25  Julie Maclean [25 mins.with intro]
7:25 - 7:35  Marie Goldsworthy [2nd bracket 10 mins.]
7:35 - 7:45  Earl Livings [2nd bracket 10 mins.]

7:50 - 7:55  Sophia Shen: Farewell [5 mins.]

 Everybody Welcome to this event as prelude to Saturday's Pako Fest.
As a multicultural event you are encouraged to invite friends and wear national dress!

No comments: